Uw wensen staan centraal.

Flexibele telecomoplossingen


Is de betrouwbaarheid van de netlijn voor u essentieel? Dan kunnen we één of meerdere ISDN-lijnen als back-up instellen. Valt onverwachts uw internetverbinding uit, dan kunt u via ISDN gewoon blijven bellen en gebeld worden. Dat geeft een gerust gevoel. Hebt u kort geleden geïnvesteerd in een telefooncentrale die geschikt is voor ISDN-lijnen? Geen probleem. Vaak kunnen we deze centrale eenvoudig uitbreiden of aanpassen zodat u toch geheel of gedeeltelijk via internet kunt bellen.

%

Een volledig plan op maat.


Al uw wensen en kenmerken nemen we mee om voor u een ‘plan op maat’ te maken. Daarbij nemen we meteen uw huidige internetverbinding(en) onder de loep. Ook kunnen we u vrijblijvend adviseren over de kosten van uw mobiele abonnementen.

Elk bedrijf is anders. Dus elk bedrijf heeft z’n eigen wensen voor telecommunicatie. Hebt u bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk of een koeriersbedrijf en moet de telefoon het altijd doen? Of bent u stratenmaker en belt u het meest met uw mobieltje, maar u wilt liever niet dat iedereen dat nummer heeft? Voor bijna alle mogelijke situaties heeft vandenhil.com al eerder oplossingen bedacht en uitgevoerd. Van scholen tot apothekers. En van eenmanszaken tot multinationals.