Uw wensen staan centraal.

Flexibele telecomoplossingen


Is de betrouwbaarheid van de netlijn voor u essentieel? Dan kunnen we één of meerdere ISDN-lijnen als back-up instellen. Valt onverwachts uw internetverbinding uit, dan kunt u via ISDN gewoon blijven bellen en gebeld worden. Dat geeft een gerust gevoel. Hebt u kort geleden geïnvesteerd in een telefooncentrale die geschikt is voor ISDN-lijnen? Geen probleem. Vaak kunnen we deze centrale eenvoudig uitbreiden of aanpassen zodat u toch geheel of gedeeltelijk via internet kunt bellen.

%

Een volledig plan op maat.


Al uw wensen en kenmerken nemen we mee om voor u een ‘plan op maat’ te maken. Daarbij nemen we meteen uw huidige internetverbinding(en) onder de loep. Ook kunnen we u vrijblijvend adviseren over de kosten van uw mobiele abonnementen.

Elk bedrijf is anders. Dus elk bedrijf heeft z’n eigen wensen voor telecommunicatie. Hebt u bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk of een koeriersbedrijf en moet de telefoon het altijd doen? Of bent u stratenmaker en belt u het meest met uw mobieltje, maar u wilt liever niet dat iedereen dat nummer heeft? Voor bijna alle mogelijke situaties heeft vandenhil.com al eerder oplossingen bedacht en uitgevoerd. Van scholen tot apothekers. En van eenmanszaken tot multinationals.
Call Now Button