De voordelen van VoIP.

VoIP is kort voor ‘Voice over Internet Protocol’. Oftewel: bellen via internet.
Deze manier van bellen heeft veel voordelen. We sommen de belangrijkste voor u op:

Lagere kosten
De gesprekskosten zijn veel lager, en interne gesprekken zijn gratis. U kunt dus flink besparen. Ook is het systeem goedkoop aan te leggen, omdat er geen aparte telefoonkabels getrokken hoeven te worden.
Veel extra functies
Denk aan geavanceerde voicemail- en wachtrijsystemen, voice-to-mail, fax-to-mail, koppeling met Outlook, bediening van telefoons via pc, integratie van mobiele en vaste toestellen, en vele andere mogelijkheden.
Grote flexibiliteit
Een nieuwe werkplek inrichten of een bestaande werkplek verhuizen? Meer of juist minder netlijnen gebruiken? Alle aanpassingen op dit systeem zijn snel en eenvoudig uit te voeren. De accounts zijn gekoppeld aan de toestellen, dus u kunt met uw toestel in elke ruimte werken en neemt altijd uw gegevens mee.
Meer capaciteit
Omdat u geen ‘telefoonlijnen’ meer gebruikt, is er geen beperking aan het aantal gesprekken dat tegelijk kan plaatsvinden. Uw bedrijf kan dus probleemloos doorgroeien.
Handige integratie
U kunt VoIP integreren met uw ERP- of CRM-systeem, zodat het bellen met klanten veel gemakkelijker wordt. Ook legt u zo eenvoudig de gespreksgegevens vast, wat uw klantprofielen flink verbetert.
Maandelijks opzegbaar
Vrijwel al onze telecomdiensten zijn maandelijks opzegbaar.
Call Now Button