Klachtenregeling

Ook als u níet tevreden bent willen we u graag helpen

Klachtenregeling

Het komt gelukkig niet vaak voor, maar mocht u pech hebben met een door Vandenhil.com geleverd product of ontevreden zijn over de geleverde dienst dan willen we er natuurlijk alles aan doen om dit voor u op te lossen.

Kleine klacht:

Kleine problemen die we snel uit de wereld kunnen helpen vernemen we het liefst telefonisch van u op nummer +31 167 52 90 90 of per e-mail op support@vandenhil.com. Onze medewerker maakt dan een ticket aan van het incident en hij of zij zal vervolgens:

  • met u overleggen wat de beste manier is om het probleem op te lossen
  • een inschatting doen van de benodigde tijd
  • u op de hoogte houden van de status van het door u gemelde incident
  • na afloop met u bespreken of u tevreden bent over de afhandeling van uw klacht

Grote klacht:

Heeft u een groter probleem, bijvoorbeeld een storing met grote impact of een terugkerend probleem dan helpt een schriftelijke omschrijving van uw klacht. Uw tekst kunnen we vervolgens gebruiken naar onze leverancier en is uiteraard ook van belang voor de opbouw van het dossier. Bij een serieuze klacht hoort immers een serieus dossier.

Problemen met een spoedeisend karakter zult u waarschijnlijk telefonisch melden op ons nummer +31 167 52 90 90. Uw schriftelijke toelichting ontvangen we graag op ons e-mailadres info@vandenhil.com.

ICT-Waarborg schrijft voor dat we binnen 14 dagen op uw klacht reageren. Uiteraard zal iedere serieuze klacht door Vandenhil.com veel eerder worden opgepakt.

U mag de volgende zaken van ons verwachten:

  • een spoedige reactie op uw klacht met daarin vermeld een inschatting van de benodigde tijd en een toelichting van de stappen die Vandenhil.com gaat ondernemen
  • een persoonlijke terugkoppeling en overleg met u, controleren of we uw klacht goed begrepen hebben en of de stappen die we ondernemen overeenstemmen met uw wensen
  • u op de hoogte houden van de status van het door u gemelde incident, bijvoorbeeld een antwoord van onze leverancier met u bespreken
  • na afloop met u evalueren of u tevreden bent over de afhandeling van uw klacht