Telefonie bij Vandenhil.com

Telefonie bij Vandenhil.com

1. Bellen in de Cloud


Voor het bellen in de cloud (PBX: Private Branche eXchange) heeft Vandenhil.com 3 producten: Xelion, 3CX en FreePBX. Met dit assortiment zijn wij in staat om aantrekkelijke VOIP-oplossingen te bieden voor elke situatie.

Xelion is een krachtige hosted telefonieoplossing uit Nederland. Het staat in de wereld van VOIP bekend als uitermate compleet, gebruiksvriendelijk en erg betaalbaar. Voor Xelion betaalt u een vaste prijs per gebruiker.

3CX is een telefonieoplossing die enorm flexibel ingezet kan worden, doordat het drie varianten kent: (1) installatie op eigen server, (2) installatie op eigen Virtual Private Server (VPS) en (3) levering via het pay-per-user model. 3CX biedt veel mogelijkheden voor geavanceerd maatwerk.

FreePBX is een hosted telefonieoplossing gebaseerd op opensource software. Deze toepassing levert Vandenhil.com op een eigen VPS, waardoor zeer concurrerende en stabiele oplossingen gebouwd kunnen worden. FreePBX is vooral interessant voor organisaties met meerdere vestigingen. Met een installatie van FreePBX kan er door alle vestigingen vanuit één server gebeld worden. Ook kunnen collega’s van alle vestigingen onderling eenvoudig met elkaar bellen.

2. Ontzorging: Installatie en onderhoud


Voor een vast bedrag per maand biedt Vandenhil.com ontzorging van installatie en onderhoud. Dit in aanvulling op het abonnement voor het gebruik van de centrale. Dit ontzorgingsabonnement geeft recht op de volgende zaken:

  • Regulier remote support tijdens de openingstijden van Vandenhil.com. Hierbij worden eventuele storingen opgelost en verzorgt Vandenhil.com benodigde wijzigingen in de programmering van de centrale of telefoonapparatuur;
  • Toegang via het storingsnummer buiten openingstijden;
  • Monitoring van de internetverbindingen. Veel van onze klanten maken gebruik van een dubbele internetverbinding en worden door Vandenhil.com gewaarschuwd wanneer een back-up niet functioneert. De monitoring geeft inzage in diverse gegevens, zoals uptimes, bandbreedtegebruik en pingtijden. Wanneer er zich onregelmatigheden voordoen signaleert Vandenhil.com dat meteen;
  • Een back-up van de configuratie van de telefooncentrale;
  • Voorrang op klanten zonder ontzorgingsabonnement in geval van calamiteiten;
  • Update van de gebruikte firmware. Dit gebeurt enerzijds op afstand, anderzijds door middel van een bezoek op locatie dat minimaal éénmaal per jaar plaatsvindt. Hierbij worden updates uitgevoerd die op afstand niet mogelijk zijn.

In het ontzorgingsabonnement zijn storingen, wijzigingen en uitbreidingen waarvoor een bedrijfsbezoek noodzakelijk is niet inbegrepen. Ook door de fabrikant doorbelaste kosten voor specifieke updates vallen niet onder het ontzorgingsabonnement en worden apart gefactureerd.

3. Telefoontikken


Vandenhil.com biedt concurrerende gesprekstarieven die een aanzienlijke besparing opleveren ten opzichte van andere aanbieders. Gesprekken lopen te allen tijde via premium routes.

4. Telefoonlijnen


Bij Vandenhil.com is de afname van een telefoonlijn via internet mogelijk. Daarbij geeft een persoonlijke login toegang tot het facturatieportaal. Hier kunnen diverse instellingen zelf worden gewijzigd. Per direct – zelfs live – kan de gesprekshistorie worden ingezien. Dit is handig in situaties waarin gesprekskosten worden doorberekend aan opdrachtgevers. Via het facturatieportaal kunnen facturen worden ingezien en gedownload.

5. Telefoonnummers


Uw huidige telefoonnummer kan Vandenhil.com porteren naar uw hosted telefonieoplossing. Ook verzorgt Vandenhil.com de aanvraag van telefoonnummers op naam, waaronder geografische nummers en 085-, 088-, 0800- en 0900-nummers.  

Wilt u een deskundig advies op maat voor uw telefonie?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.
Neem contact op