Laat u niets wijsmaken, uw ISDN telefoonlijn blijft nog ruim 2 jaar werken

Een van onze klanten is een plaatselijke oud ondernemer in de respectabele leeftijd van 87 jaar, we komen er graag en we kennen hem als een kritische man met een scherpe geest. Vaak weet hij ons te vermaken met anekdotes die hij in prachtige volzinnen vertelt. Meneer is sinds jaar en dag klant bij KPN en zoals veel ondernemers telefoneert hij via een ISDN-lijn. Deze week werd hij gebeld door een dame van KPN: “Uw ISDN telefoonlijn zal het over enkele maanden niet meer doen, u zult over moeten stappen naar een ander product” vertelde de vriendelijke callcenter-medewerkster die vervolgens onze klant een internetlijn weet te verkopen die hij niet nodig heeft en daarbovenop een nieuw KPN telefonie-abonnement. Resultaat: Een nieuw maandbedrag van bijna honderd euro en een eenmalige investering van ruim driehonderd euro voor enkele nieuwe draadloze toestellen.

 

Niet zo netjes KPN!

Ten eerste is het gewoon niet waar, volgens de brieven die KPN zelf verstuurt blijft ISDN werken tot september 2019 en niet nog slechts enkele maanden.
Ten tweede had meneer door middel van een IP DECT basisstation gewoon met zijn huidige draadloze toestellen en zijn huidige internetverbinding kunnen blijven bellen. De eenmalige investering is dan slechts 99 euro voor het nieuwe basisstation. Daarnaast zou het maandbedrag een besparing in plaats van een verhoging hebben opgeleverd!

 

Geen incident

Helaas is dit geen incident en hebben soortgelijke verhalen ons al meerdere keren bereikt. KPN gebruikt het beëindigen van één van hun eigen telefoniediensten als een enorme verkoopstunt en blijkbaar is het daarbij geoorloofd om trouwe klanten onder valse voorwendselen over te halen tot de overhaaste aanschaf van producten die men in veel gevallen niet nodig heeft.
“Je gaat er toch vanuit dat je een medewerkster van KPN wel kunt vertrouwen”, vertelde onze klant verongelijkt. Gelukkig konden we zijn aanschaf ongedaan maken.

 

Ons advies

Laat u niet opjagen door een telefonische verkoper. U heeft nog tijd genoeg om na te denken over uw nieuwe manier van telefoneren.

Twijfelt u of wilt u toch alvast uw mogelijkheden weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, onze medewerker komt naar u toe en is u graag van dienst met een eerlijk en gratis advies waarbij wij wel rekening houden met uw huidige verbindingen en lopende contracten. Vandenhil.com ontzorgt!

De meeste van onze klanten die nog een ISDN-lijn hebben zijn reeds in het bezit van apparatuur die zowel geschikt is voor ISDN als voor internetbellen (VoIP) en kunnen derhalve naadloos overstappen zonder hoge investeringen en genieten dan in veel gevallen zelfs een maandelijkse besparing en meer functionaliteit. Zie onze pagina “De voordelen van VoIP”

Meer weten? Klik hier, we helpen u graag