EEN HELDERE KIJK
OP BELLEN

Telefonie

Met Vandenhil.com als partner belt u stabiel en voordelig in de cloud. Via een no-nonsense aanpak ondersteunt ons team van professionals u met kennis van zaken. U heeft één aanspreekpunt en bij storingen en calamiteiten staat u direct in contact met een van onze techneuten.

Met Xelion, 3CX en FreePBX levert Vandenhil.com krachtige oplossingen voor bellen in de cloud. Wij ontzorgen u volledig bij installatie, onderhoud en storingen.

 

Internet

Stabiel en snel internet is voor elke organisatie essentieel. Het team van specialisten van Vandenhil.com ondersteunen u bij installatie, onderhoud en storingen op dezelfde krachtige wijze als bij telefonie: professioneel; zonder poespas; één aanspreekpunt en bij calamiteiten direct in contact met een techneut.

Vandenhil.com biedt een uitgebreid pakket aan verschillende internetproducten: ADSL, VDSL, VVDSL, glasvezel, coax en 4G.

 

Nieuws

Er komt Glasvezel in Steenbergen en Welberg

Er komt Glasvezel in Steenbergen en Welberg

Ook in Steenbergen en Welberg komt er glasvezel als 25% van de bewoners meedoet. Vandenhil.com is één van de lokale verkopers en ons team is er klaar voor om u te helpen met onze adviezen. De campagne duurt tot 6 juli.

Lees meer
Landelijke internetstoring

Landelijke internetstoring

Algemene storing: Sinds 14u vanmiddag is er een grote landelijke storing.waardoor diverse internetverbindingen in het gehele land zijn uitgevallen. De storing betreft ADSL, VDSL en FTTH verbindingen in het KPN netwerk. Er wordt bij KPN hard gewerkt aan een oplossing....

Lees meer
24-6-2019 STORING BIJ KPN

24-6-2019 STORING BIJ KPN

16:05 Momenteel heeft KPN een storing binnen Nederland. Dit heeft landelijk invloed op al het belverkeer dat via KPN infrastructuur loopt. 21:13 De storing is zojuist officieel afgemeld door KPN. Wij zien vanaf omstreeks 19:00 uur weer telefonieverkeer vanaf en naar...

Lees meer

Wilt u een deskundig advies?

Wij helpen u graag met telefonie en internet.
Neem contact op